Tko smo

Paulina Pavić, prof. psihologije, neurofeedback terapeut i edukator

Paulina je prvu edukaciju s područja neurofeedbacka pohađala 2012 godine i od tada se posvetila istraživanju, educiranju i primjeni ove inovativne metode. Uvidjevši brojne mogućnosti i učinkovitost neurofeedbacka, 2014 godine je osnovala tvrtku Vita plena koja je postaje trening i edukacijski centar za neurofeedback po Othmerovoj metodi. U kliničkom radu svaki klijent za nju predstavlja novi profesionalni izazov i novo putovanje na koje kreće zajedno s njim. Veseli ju gledati promjene koje klijenti postižu uz pomoć neurofeedbacka što ju konstantno motivira na istraživanje novih mogućnosti primjene. Njeni klijenti su djeca i odrasli sa problemima pažnje i pamćenja, depresivno anksioznim smetnjama i blažim razvojnim poteškoćama. Osobito rado trenira klijente u svrhu prevencije učinaka stresa i poboljšanja vrhunske izvedbe. Uvjerena je da svatko može imati koristi od neurofeedback treninga u kontekstu postizanja boljeg zdravlja, mentalne izvedbe i emocionalne stabilnosti.

Kao sveučilišni specijalist s područja ljudskih resursa od 2002 je radila u području upravljanja ljudskim potencijalima u renomiranim tvrtkama gdje je razvijala i implementirala procese psihologijskog testiranja, edukacije i razvoja zaposlenika. Kao trener raznih edukacijskih kuća sudjelovala je u kreiranju i izvedbi brojnih obrazovnih programa. Certificirani je NLP trener i coach (individualno savjetovanje).

Službeni je edukator EEG info grupacije i u dosadašnjem radu educirala je već preko stotinu uspješnih terapeuta u različitim područjima primjene. Također, pruža uslugu savjetovanja i supervizije za neurofeedback terapeute u Hrvatskoj i okruženju. U svrhu promocije neurofeedback metode povremeno gostuje na fakultetima, konferencijama i stručnim skupovima kako bi približila metodu stručnoj javnosti. Članica je Hrvatske psihološke komore i više stručnih udruženja.