Godišnji klinički susret neurofeedback terapeuta

Uvod

Godišnji klinički skup neurofeedback terapeuta mjesto je susreta iskusnih terapeuta iz Hrvatske i zemalja regije  gdje se prezentiraju strategije rada sa klijentima, dijele nove spoznaje i razmjenjuju iskustva sa ILF metodom. Ključni dio susreta je prezentacija slučajeva iz prakse iskusnih terapeuta različitih struka, sa naglaskom na središnju temu susreta.  Radimo zajedno na nizu problema s kojima se svakodnevno suočavamo od odnosa s klijentima do odabira protokola ili trening frekvencije i praćenja rezultata terapije. Izvrsna je to prilika za kolegice i kolege da se okupe, obogate svoj način rada, prodube postojeće odnose te ostvare nove kontakte. Othmerova metoda poznata je kao grana neurofeedbacka sa dinamičnim razvojem i širenjem primjene, a ovo je mogućnost da ostanete u kontaktu sa novim dostignućima.

Središnje teme kliničkog susreta

Kao i uvijek na našim susretima, nastojimo vam prenijeti  saznanja, ideje i novine koje su aktualno prezentirane na svjetskim konferencijama za neurofeedback. Ove godine prenosimo vam sadržaj sa ACAN-a,  konferencije za primijenjeni neurofeedback održane u Budimpešti u lipnju ove godine.

Središnja tema našeg ovogodišnjeg susreta biti će tretman emocionalnih poremećaja neurofeedbackom kroz djetinjstvo, adolescenciju i odraslu dob. Kroz svoj holistički način rada pratit ćemo kako se emocionalna disregulacija manifestira na fizičko zdravlje i intelektualni status i koji je utjecaj naše terapije na cjelovito zdravlje i dobrostanje klijenata.

Aktivno sudjelovanje

Polaznici su pozvani na aktivno sudjelovanje i prezentaciju svojeg rada. Odabrani slučaj iz prakse prikazati ćete prisutnim kolegama uz našu pomoć i smjernice. Neurofeedback je uistinu interdisciplinarna metoda i prikaz terapije sa vašom populacijom, načina na koji dolazite do promjena i pratite ih jedinstveni su i zanimljivi svim sudionicima. Stoga vas pozivamo da doprinesete skupu tako što ćete podijeliti svoje spoznaje i iskustva kroz 20 minutno izlaganje. Neurofeedback ima sve značajniju ulogu u zajednici, a time i vi kao iskusni terapeuti postajete izvor informacija za svoje klijente, ali i kolege iz struke. Očekujemo vaša zanimljiva izlaganja koja će popuniti program susreta i pokazati svu  raznolikost našeg djelovanja.

Voditeljica kliničkog susreta je Paulina Pavić, prof. psihologije, certificirani neurofeedback terapeut i akreditirani predavač grupacije BEE Medic

  • Cijena online kliničkog susreta je 180 EUR-a. Cijena uključuje digitalne materijale.
  • Cijena kliničkog susreta uživo je 200 EUR-a. Ona dodatno uključuje coffee breakove i ručak.
  • Izlagači ostvaruju pravo na 20% popusta na cijenu kotizacije
  • Prijave moguće putem web obrasca i elektronske pošte

U godišnjem kliničkom susretu moguće je sudjelovati uživo, na adresi neurofeedback trening centra i online - putem Zoom platforme.

Dokumenti